• 158-160 sos. Olteniței, Sect. 4, București 041323 RO
  • +(40) 21 9950
  • Lu.-Vi.:  8:30am-4:00pm   W/end:  Închis

ASIGURARE Omniasig pentru membrii

 

Pentru a beneficia de oferta de asigurare Omniasig este necesar sa completati toate documentele de mai jos si sa le trimiteti scanate la adresa de email ipa@titanbroker.ro.

Cei care completeaza formularul de mai jos până în data de 18 a fiecarei luni, vor beneficia de asigurare incepand cu data 1 a lunii urmatoare. De exemplu, cei care completează formularul pe data de 05 a lunii curente vor beneficia de asigurare începând cu data de 1 a lunii care urmează.

Mențiuni pentru completarea declaratiei acord de prelucrare a datelor personale:

În prima parte a documentului se vor completa datele personale de către fiecare solicitant în parte.
În cadrul paragrafului nr. 1 – “Declarație privind informarea”, spațiile goale sunt destinate persoanelor juridice (nu este necesară completarea).
În ceea ce privește paragraful nr. 2 – “Acord”:
– la punctul 2.1 (marketing) se va bifa una din variantele dorite
– la punctul 2.2, bullet-ul privind starea de sanatate, se va bifa una din variantele dorite (Atentie! In cazul in care se bifeaza dezacordul, in eventualitatea unei daune, i se va solicita Asiguratului un alt acord privind instrumentarea unui eventual dosar de dauna
– la punctul 2.2, bullet-ul privind minorii nominalizati, se va bifa una din variantele dorite (acord – pretabil cand doreste sa il plaseze in asigurare; dezacord – cand nu e de acord si nu putem procesa datele minorului; sau neaplicabilitate – cand nu plaseaza dependenti).

❗ DECLARAȚIA DE ACORD GDPR
❗ FORMULARUL DE ÎNSCRIERE
❗ CERERE DE RAMBURSARE
❗ LISTA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *